10/05/2012

23 - Čo sa to s nami deje?!


Harry
Sedel som s Kate na lavičke, rozprávali sme sa, keď v tom jej zazvonil mobil. Ako zvonenie mala našu pesničku What makes you beautiful! Keď som to počul musel som sa usmiať a Kate sa začervenala.. Postavila sa z lavičky a išla odo mňa trochu ďalej. Pozoroval som každý jej pohyb, vnímal som jej vôňu a slová, ktoré mi vravela.. Bola krásna.. Sledoval som ako telefonuje a na jej tvári som zbadal prekvapenie.. „Kto jej asi volá?“ rozmýšľal som..
Moje úvahy však prerušil jej krik! Zľakol som sa čo sa stalo a chcel som k nej bežať, no jej šťastný výraz mi to nedovolil. Myslím, že si všimla môj šokovaný výraz tváre, no neriešila to rovnako ako všetkých preľaknutých okoloidúcich. Po chvíli sa ku mne celá vysmiata vrátila.
„Prepáč, ale musím už ísť“ povedala mi náhle..
„A ideš domov?“ opýtal som sa jej s nádejou na odpoveď-áno.
„Vlastne hej..Ideš aj ty?“ opýtala sa a ja som hneď súhlasil.
„Yes! Zvezieš ma?“ zasmial som sa.
„Of course, ale budeš si musieť pohnúť“ povedala a ťahala ma za ruku preč.. Až po chvíli si však uvedomila, že ma drží za ruku a tak ma pustila.. Škoda, lebo ja by som ju nepustil a popravde vôbec mi to nevadilo..
„A kam sa to tak ponáhľame?“ opýtal som sa po chvíli trochu zmätene. Ona na chvíľu zastala a pozrela mi do očí so slovami, že som nemusel ísť... 
Keby len vedela, ako veľmi som chcel ísť a dúfal som, že budem môcť ísť s ňou.. Moje želanie sa splnilo a ja som bol šťastný.. Neviem, čo sa to so mnou deje, ale keď som pri nej, cítim sa..úžasne!
Dozvedel som sa, že sa domov ponáhľa preto, lebo ju prišla navštíviť jej kamarátka z Canady s ktorou sa nevidela už 2 roky! Je to šialené, ja by som tak dlho bez chalanov nevydržal..a myslím, že ani oni bezo mňa :D.
Počas cesty domov sme sa s Kate ešte o všeličom rozprávali.. Celý čas mala úsmev na tvári, čo sa mi na nej veľmi páčilo už od autogramiády, kde som ju po prvý krát uvidel. Smiala sa z príhod, ktoré som jej rozprával o chalanoch a o mne.. Po dlhšej dobe som opäť cítil ako normálny, bezstarostný chalan.

Keď sme vošli do baráku, chcel som nám privolať výťah, no Kate sa rýchlo rozbehla hore schodmi. Nebežal som za ňou, pretože som vedel, že sa ponáhľa za Suzie a nechcel som ich rušiť pri „priateľskom stretnutí po rokoch :D“...Keď som išiel vo výťahu začul som radostné výkriky, takže sa už určite stretli a sú spolu.
Po chvíli som vystúpil z výťahu a tie dve som hneď zbadal na chodbe ako sa objímajú, skáču od radosti a prekrikujú sa jedna cez druhú! Boli crazy, ale vyzerali šťastne! Teda, ani sa im nečudujem, keď sa stretli po 2 rokoch.. Prešiel som okolo nich, no oni si ma ani nevšimli. Otvoril som dvere do nášho bytu a ešte raz som sa na ne s úsmevom pozrel..

S dobrým pocitom som sa vyvalil na náš gauč a pustil som si telku. Nič zaujímavé v nej nedávali a tak som len prepínal medzi televíznymi kanálmi.
Neprešlo ani 10 minút a niekto na naše dvere zaklopal. Chvíľu som váhal, či mám ísť otvoriť, no nakoniec som sa z gauča zdvihol a podišiel som k dverám. „A čo ak to budú nejakí novinári? To by nebolo dobré.. 
A čo ak ma videli s Kate?“ prebleslo mi hlavou, no rýchlo som tieto myšlienky zahnal a otvoril som dvere. Na moje prekvapenie tam stála Kate a predpokladám, že dievča vedľa nej je Suzie.
„Ahoj..Prosím ťa, mohla by k vám ísť Suzi na „vécko“... Zabudla som, že kľúče od bytu má Emily a...“ začala hovoriť, no ja som ju rýchlo prerušil svojou odpoveďou: „Jasné.“
Obaja sme sa na seba doširoka usmiali a ja som ich pozval dnu. Suzie som ukázal, kde je „vécko“ a my s Kate sme si sadli na gauč. Povedal som jej, že tu môžu zostať dokiaľ nepríde Emily.. Začali sme sa rozprávať a keď som jej povedal, že som okolo nich prechádzal, nechápavo na mňa pozrela a zasmiala sa na tom, že ma nevideli. Nemohol som od nej odtrhnúť zrak! Tie jej nádherné, modré oči, vlasy... všetko.. „Pobozkaj ju“ začul som svoj vnútorný hlas.. Nie nemôžem.. Veď má priateľa a práve som ju spoznal..
„Asi zavolám Em, aby sa poponáhľala..“ povedala po chvíli ticha, čím prerušila moje myšlienky a ťukala do telefónu..
„Je ti tu snáď zle? opýtal som sa jej a začal som sa k nej približovať..
Ona sa však postavila, keďže jej Emily zdvihla a začala sa s ňou rozprávať..
V tej chvíli som sa cítil... zvláštne.. Vedel som, že to nemám robiť, no nemohol som jej odolať. Cítil som sa ako totálny idiot a v duchu som si poriadne nadával!
Počas toho, ako Kate telefonovala, vošla do obývačky Suzie a divne si ma premerala..
„Ja ťa odniekiaľ poznám“ povedala zrazu a ja som sa musel zasmiať.. Kate zložila a tiež sa zasmiala.
„Poď Suz, ideme.. Potom ti všetko vysvetlím... Inak toto je Harry a toto je Suzie“ povedala Kate a zoznámila nás.. Povedali sme to známe „teší ma“ a Suzie vybehla z bytu..
„Prepáč Harry, ale Em o chvíľu príde, takže už radšej pôjdeme..“ povedala Kate a tiež sa otočila na odchod, no ja som ju nemohol a ani som ju nechcel pustiť preč len tak.. Chcel som sa jej ospravedlniť 
a povedať jej ako ma mrzí to, čo sa pred chvíľou stalo, teda malo stať...
„Kate počkaj... Ja.. Prepáč..“ vykoktal som zo seba nakoniec...
„Nevadí.. Zabudnime na to.. A ja mám aj tak priateľa, takže..“ povedala a odišla..
Po jej odchode som sa snažil trošku spamätať, no akosi to nešlo.. Cítil som sa odmietnutý a to sa MNE často nestáva... Bože! Už hovorím ako nejaký snob!.. Prečo som ju musel stretnúť?? Zbytočne sa to všetko skomplikovalo...No teraz, keď ju už poznám, dúfam, že sa s Kate budeme stretávať častejšie a budeme aspoň priatelia.. Mám pocit, že som sa do nej zaľúbil!

Kate
Po odchode z Harryho bytu som mala divný pocit.. Neviem čím to je... Stále rozmýšľam nad tým, že ma chcel pobozkať.. Viem, že Harry je zo skupiny najväčší.. ako to povedať..balič/sukničkár... Vyberte si čo chcete, ale hovorí sa to o ňom.. No myslela som si, že to nie je celkom pravda.. No dnes sa mi to asi potvrdilo.. Prečo nad tým vlastne rozmýšľam? „Kate prestaň už...Máš Nicka, ktorého ľúbiš a on ľúbi teba.. Nemal by ťa rozhodiť chalan, ktorý je v skupine One Direction..“ vravela som si v duchu no aj tak som vedela, že to nie je len taký obyčajný chalan z 1D.. Harry je naozaj fajn chalan, tak dúfam, že sa spriatelíme a na dnešný „incident“ čím skôr zabudneme..

„Kate si v pohode?“ prerušila ma zo zamyslenia Suzie.
„Čože??“ spamätala som sa..  „Hej som, prepáč, len som sa zamyslela..“ povedala som.
„A kto je vlastne ten Harry? Mám pocit, že som ho už niekde videla, ale netuším kde..“
„To je Harry Styles zo skupiny One Direction“ zasmiala som sa a moje zlé myšlienky to úplne odohnalo.. Teraz je tu Suzie, takže sa budem venovať hlavne jej..
„Čččooo??“ vykoktala zo seba Suzie a vypleštila na mňa oči. Vyzerala smiešne :D.
„Veď ti vravím. Harry z 1D“ zasmiala som sa na nej.
„Ale, ale akoto, že sa s ním poznáš? Veď to je šialené! A ja som teraz bola v ich byte?!“
„To je na dlhšie..“ povedala som, no ona stále dobiedzala..
„Veď máme čas.. Hovor kým nepríde Emily..“
„Nechce sa mi to rozprávať na 2x“ povedala som jej s úškrnom.
„Tak počkať! Chceš mi povedať, že ani Emily nevie o tom, že sa poznáš s chalanmi z 1D?“ opýtala sa ma prekvapene.
„A kto povedal, že sa poznám so všetkými? Poznám len Harryho a aj to sme sa vlastne zoznámili až dnes!“
„A to už ste taký super kamoši, že si k nemu chodíš na návštevu?!“
„Nemám rada niektoré tvoje otázky, vieš o tom?“ povedala som so zúfalým pohľadom.
„A ja nemám rada, keď mi neodpovedáš na otázky..“
„Ešte si len prišla a už sa so mnou chceš hádať? No pekne.“ povedala som so smiechom.
„Neodbočuj od témy!“ zasmiala sa so mnou..
„A čo chceš počuť? Že som Harryho stretla najprv tu vo výťahu, no nevedela som, že je to on, lebo mal na hlave kapucňu a okuliare? Alebo, že dnes, keď sme boli v Nandos akousi náhodou tam boli aj chalani zo skupiny a sedeli rovno za mnou, keď som zakričala: „Oh My God!! Za mnou sedia chalani z 1D!“ a oni sa začali smiať?... Alebo, že som potom vyšla vonku a sadla som si na lavičku a prisadol si ku mne chalan z kapucňou a okuliarmi? Potom sa mi ukázal a ja som zistila, že je to Harry Styles.. Potom sme spolu dlho kecali, keď si zavolala ty a on zhodou okolností býva tiež v tomto baráku tak išiel so mnou.. Rozprávali sme sa o ňom, o tebe, o mne... A potom, keď som nemala kľúče, napadlo ma, že jedine jeho tu poznám a môžem sa na neho obrátiť... Zaklopala som na dvere, o ktorých som si myslela, že sú ich a zaujímavé, že som sa trafila.. A keď si bola na WC....“ odmlčala som sa.... „ on ma chcel pobozkať... Ale aj napriek tomu, je to úplne úžasný chalan... Je vtipný, dá sa s ním normálne porozprávať....Ách, už mi asi šibe!“ skončila som svoj dlhý monológ a Suzie na mňa s pochopením pozrela.. 
Toto mi tak chýbalo.. Vyrozprávať jej všetko, čo mám na srdci..
„Presne to som chcela počuť“ povedala a silno ma objala..
„A nezabúdaj, že ťa ľúbim“ dodala s úsmevom.
„Veď aj ja teba“ povedala som a na tvár sa mi vrátil úsmev.        


2 comments: