02/05/2012

18 - V klube


Ahojte! Prepáčte, že dávam novú časť až dnes, ale bola som na chate a včera som to nestihla .. :DTakže príjemné čítanie :). A som veľmi zvedavá na vaše názory-->komentáre si prosíím ;).Btw, dúfam, že ma za ten koniec nezabijete.. :D* Enjoy


Počas celej cesty taxíkom som rozmýšľala nad tým, odkiaľ mi je ten chalan z výťahu známy, no nemohla som na to prísť.. Emily som nič o mojom stretnutí so susedom nepovedala, lebo by sa ma začala zbytočne vypytovať a myslím, že to nie je až také dôležité..
Taxikár nás vysadil pred vysvieteným nočným klubom a nemuseli sme ani dlho čakať a boli sme dnu. V klube hrala hlasná hudba a bolo tam strašne veľa ľudí.
„Em idem k baru, ideš so mnou?“ opýtala som sa prekrikujúc hudbu.
„Jasné“ odpovedala mi rýchlo Em a v snahe nájsť bar sme sa predierali davom.
Objednala som si miešaný drink „Margarita“ a Emily si dala „Sex on the beach.“
Keď nám to barman namiešal, bol čas na prípitok.
„Takže pripíjam na New York a na nás“ povedala s úsmevom Em.
„A ešte na lásku“ dodala som, Em prekrútila očami a štrngli sme si pohármi.

„Poďme tancovať“ zakričala som Em do ucha.
„Ešte som nedopila“ povedala mi a ukázala na svoj nedopitý.
„Veď ani ja...“ povedala som a poprosila som barmana, aby nám naše nápoje odložil za bar. Najprv síce nesúhlasil, no nakoniec sme ho prehovorili. Veď kto by nám odolal?! :D
Na parkete sme to poriadne roztočili. Hrali skvelé tanečné hity, takže sme sa vytancovali a dokonca nás vytancovali aj nejaký náhodný ľudia, ktorý sa k nám akosi priplietli.. Skvele sme sa bavili a tento podnik sa mi veľmi zapáčil. Vpredu bolo pódium, pretože sa tu často organizujú rôzne akcie, pri pódiu mal vyhradené miesto DJ, ktorý mixoval a hral pesničky aj na želanie čo je podľa mňa super. Kto by si pomyslel, že sa tak vytancujem aj na oldies hity?!
Ja nie :D! Veľký tanečný parket, svetelné efekty a bar, v ktorom boli milý barmani. Čo viac si priať?!“

„Em, donesiem ti drink?“ opýtala som sa jej už celá červená v tvári.. Bola som strašne smädná a potrebovala som drink.
„Môžeš“ povedala s úsmevom a ďalej tancovala ktovie s kým..
Prišla som k baru a popýtala som si od barmana naše odložené drinky. Musela som si na ne trošku počkať, pretože tam bolo veľa ľudí a barmani zrejme nestíhali, lebo boli len dvaja. Počas čakania som si sadla za bar a prezerala som si ponuku nápojov a vyberala som si, čo si dám ďalej.. Nedošla som ani na druhú stranu nápojového lístka a niekto ma vyrušil.
„Ahoj Kate“ povedal prekvapivým hlasom a ja som sa otočila.
„Nick? Ahoj, čo ty tu?“ opýtala som sa ho a hneď som ho objala.
„Práve som sem prišiel s kamarátmi a ty?“ pýtal sa ma pobavene.
„Veď som ti vravela, že ideme večer s Emily do klubu..“
„Jáj, ja som na to úplne zabudol, prepáč.. Ale som strašne rád, že sme sa stretli. Objednám ti niečo?“ zdvorilo sa opýtal.
„Nie zatiaľ ešte mám, ale ďakujem“ zasiala som sa.
„Vážne?“ opýtal sa ma neveriacky, lebo predo mnou nebol žiaden pohár..
Zrazu mi čašník podal naše nápoje a Nick sa len uškrnul.
„Fakt. Veď vidíš“ zasmiala som sa a Nick tiež.
Dala som mu rýchlu pusu a už som ho ťahala za ruku na parket.. No keď sme obchádzali bar zazdalo sa mi, že vidím toho chalana z výťahu.. „To sa mi asi len zdá“ pomyslela som si a pripísala som to drinku, ktorý som vypila..
Emily som priniesla drink, lebo ja som svoj dopila pri bare..
„No konečne“ ozvala sa Em s iróniou v hlase.
„Prepáč, veľa ľudí, povedala som jej ospravedlňujúco.
„Ahoj Nick“ pozdravila mu prekvapene , keď ho zbadala ako za mnou prišiel. „A čo ty tu?“ opýtala sa ho zvedavo.
„Prišiel som na vás dohliadnuť“ zasmial sa z nás Nick.
„Tak to určite“ povedala ironicky Emily.
„Tak dobre teda, odhalila si ma... Tiež som sa prišiel zabaviť tak ako ty“ potľapkal ju po pleci  a pridal sa k nám v tancovaní.
Takmer celý večer sme boli s Nickom na sebe nalepený a tak sme aj spolu tancovali...Teda s výnimkou, keď sme si išli dať niečo do baru. No najradšej by som ho už navždy držala a nikdy nepustila.. Milujem chvíle strávené s ním. Je jedno kde sme, ale hlavné je, že sme spolu. Vychutnávala som si tieto naše spoločné chvíle.
Tento večer sme si užívali až do skorých ranných hodín, lebo sa nám nechcelo ísť domov a dobre sme sa zabávali. Domov sme prišli až nad ránom v nálade a celou cestou domov sme sa smiali ani neviem na čom...
„Túto noc si ešte musíme niekedy zopakovať“ skonštatovali sme všetci traja..

Harry
Taxík zastal pred nočným klubom v ktorom máme mať budúci týždeň vystúpenie. S chalanmi sme sa tu už boli pár krát pozrieť a veľmi sa nám to tu zapáčilo.
„Majú dobrý vkus“ prebleslo mi hlavou a v duchu som sa usmial.
Dnu som vošiel bez problémov, keďže ma tu už vyhadzovači poznajú.
Vnútri bolo strašne veľa ľudí a začal som premýšľať nad tým, prečo som sem vlastne prišiel. „Chcem som sa porozprávať s Kate“ odpovedal som si na otázku v duchu a pobral som sa k baru. Bolo to prvé miesto, ktoré mi napadlo..

„Prvé miesto kam by som išiel ja, by bol asi bar“ pomyslel som si. Síce oni nie sú ja, ale keby tam náhodou neboli, tak si aspoň niečo dám. Kvôli odvahe..budem ju potrebovať..
Pomaly som sa blížil k baru, rozhliadol som sa, no nikde som ich nevidel.. Objednal som si teda  vodku a rýchlo som ju do seba hodil. V duchu som sa modlil, aby ma nikto nespoznal, lebo teraz fakt nemám náladu na rozdávanie podpisov, fotenie..Zbytočne by som vyvolal rozruch a to nechcem.. Chvíľu som sedel pri bare a obzeral som sa na všetky svetové strany, keď som ju v tom momente uvidel, ako prichádza k baru. Myslím, že si ma nevšimla a tak som sa po chvíli odhodlal, postavil som sa z barovej stoličky a namieril som si to k nej. Prezerala si nápojový lístok a ja som už stál za ňou, keď v tom...


4 comments:

  1. Anonymous2/5/12 21:03

    ajej vidno že si po chate :D len sami alkohol spominaš :DD čím to asi bude? =DD

    ReplyDelete
  2. Mimaa!! ale fajne bolo, že? :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous2/5/12 21:17

      NajLepšie =D musime dať čoskoro repete =DD

      Delete
    2. samozrejmosť! :D

      Delete