16/12/2012

Never say Never44


Ahojté! Mám na vás takú otázočku.. Mohol by byť twitcam 22.12.2012? Je to budúca sobota a zatiaľ mi to vyhovuje, tak by to bolo také predvianočné ;D.. Vyjadrite sa mi pls v komentároch, aby som vedela, poprípade dám ešte anketu.. Ďakujem a enjoy novú časť ;)


Jess
„Ahoj, tak ako bolo?“ opýtal sa ma ocko, keď som prišla domov po jednom s najúžasnejších dní v mojom živote.
„Perfektne“ povedala som zasnívano s úsmevom od ucha k uchu a odtancovala som do svojej izby, kde som sa šťastne zvalila na posteľ.
Ešte nikdy som sa takto necítila! Tak voľná a plná energie.. Mám pocit, že dokážem úplne všetko. Dnešný deň bol naozaj skvelý!
Po pár minútach ležania a premietania si celého dnešného dňa som si zapla svoj notebook a prihlásila som sa na FB, Skype a Twitter.
Ahoj, máš čas? napísala mi po chvíli Alex na Skype a hneď mi došlo, že by chcela volať, tak som jej hneď odpísala že áno a prijala som hovor.
Dobre mi padne sa s niekým o dnešku porozprávať a aj tak jej musím všetko povedať inak sa z toho asi zbláznim!

„Ahoj“ pozdravila mi s úsmevom.
„Ahoooj“ povedala som nadšene.
„Tak ako sa mi máš? Čo nové?“
„Mám sa úžasne, perfektne, skvele!“
„Páni a čo sa stalo? Niečo s Niallom?“ pozrela na mňa s úškrnom.
„Hej!“ usmiala som sa záhadne.
„Tak ma už toľko nenapínaj.. Čo sa deje?“ pýtala sa ma zvedavo a ja som sa na nej zasmiala.
„Nóó, takže dnes sme boli celý deň spolu“ začala som pomaly.
„A?“
„A pôvodne sme sa dohodli, že spolu ideme na kúpalisko, kde sme aj boli a bolo super.. Maximálne sme sa vybláznili a Niall je v plavkách strašne sexi“ zachichotala som sa.
„Jessica Jackson! Čo sa to v tom Dubline preboha deje?“ opýtala sa pobavene no zároveň zvedavo a ja som sa začervenala.
„Ty sa červenáš??“ opýtala s vypleštenými očami Alex.
„Nie!“ povedala som pričom som si rukami zakryla tvár.
„Tak pokračuj, som zvedavá kam sa až dostaneme“ uškrnula sa.
„Prepáč, musela som“ pokrčila som plecami. „No takže boli sme na tom kupku a potom sme sa boli najesť v jednej talianskej reštaurácii.. No lenže tam mi Niall povedal, že pre mňa má nejaké prekvapenie a hoci som sa to z neho snažila dostať, nechcel mi to povedať..“
„Začína to byť zaujímavé“ prerušila ma a obe sme sa zasmiali.
„No a vieš, že som vždy chcela letieť balónom, však?“
„Viem, no a? Tak počkať... Nehovor mi, že ste leteli..!“ povedala zarazene.
„Áno leteli! A bolo to úplne kúzelné, lebo práve dnes mali ľudia z okolia nejakú akciu a preto bolo na oblohe desiatky možno aj viac balónov, ktoré sa vznášali okolo nás! Niall to musel vybaviť už asi skôr, lebo oslovil toho pána s ktorým sme leteli menom.. A keď už sme boli vo vzduchu a ja som povedala niečo ako: „toto je ešte lepšie ako som si to predstavovala“ on mi na to, že to ešte nie je všetko!“ pokračovala som nadšene.
„No zbohom, ja sa z neho asi zbláznim!“
„Ja som sa už“ uškrnula som sa.
„Tak počkať, počkať.. Čo sa tam ešte stalo?“
„Dal mi takú malú škatuľku a v nej bol“ začala som, no Alex ma hneď prerušila.
„Prsteň?!“ vykríkla a rukou si zakryla ústa.
„Nie, retiazka“ zasmiala som sa na jej reakcii a ona si vydýchla.
„Už som sa zľakla!“
„Ale nebola to len taká hocijaká retiazka.. Ale tá s britskou vlajkou, ktorú som tak veľmi chcela a pár krát som mu ju spomenula..“
„A on si to zapamätal??“ pýtala sa ma prekvapene.
„Tak vidíš, že hej.. Vraj to je ešte darček k 18-tke, keďže sme ju spolu nemohli osláviť“ usmiala som sa a rukou som nahmatala retiazku na krku, hoci som už aj zabudla, že mi ju Niall pripol.
„A vyzerá naozaj dobre“ pousmiala sa Alex.
„V tej chvíli som mala pocit, že sme tam len my dvaja a nedokázala som od neho odtrhnúť zrak.. Bolo to také silné, že som až nechápala.. A keď sa ma potom dotkol, všetky bunky v mojom tele sa išli zblázniť!“
„Jess?“ povedala s napätím v hlase.
„Alex, ja som sa s ním potom bozkávala!“ povedala som trošku zahanbene a zároveň celá zvedavá, čo mi na to povie.
„No konečne!“ vydýchla si nadšene a ja som na ňu nechápavo pozrela.
„Čo?“
„Jess, všetci už dávno vieme, že vy s Niallom proste patríte k sebe a som naozaj veľmi rada, že ste si to už konečne uvedomili aj vy dvaja“ usmiala sa.
„Škoda, že ťa tu teraz nemám.. Tak rada by som ťa teraz objala“ povedala som trošku sklamane.
„Objímam ťa na diaľku, necítiš?“ zasmiala sa.
„Jááj, už to objatie došlo, vďaka“ uškrnula som sa na ňu.
„Som rada, že si už konečne šťastná aj ty Jess.. Naozaj vám to prajem.“
„Ďakujeme Alex, som rada, že ťa mám.. A teraz sa pochváľ ty. Ako sa máš, čo nové, ako s Matúšom??“ zasypala som ju otázkami a ona mi začala rozprávať o svojom cestovaní a o Londýne.
Zhruba po pol hodine Alexinom vysvetľovaní a nadchýnaní sa, sme sa museli rozlúčiť, lebo už musela ísť a tak sme nedobrovoľne zrušili hovor po dlhom lúčení sa a pozdravovaní našich rodín či priateľov.
Zo Skypu som sa teda odhlásila a vrátila som sa na FB a Twitter. Pribudlo mi opäť veľa nových followers, no tento krát som nikoho nefollowla späť a ďalej som si prezerala novinky.

it was the best day of my life! xxx @JessJohnson
Keď som zbadala tento Niallov tweet, ústa sa mi roztiahli do širokého úsmevu a odpísala som mu: @NiallOfficial absolutelly amazing day with u! Thank u so much xx

Chvíľu som čakala, či ešte niečo nenapíše, no asi tu nie je a tak som sa odhlásila aj z Twitteru a zostal mi ešte zapnutý FB. Tam som si našla taktiež niekoľko žiadostí o priateľstvo, no to som odignorovala a prezrela som si len svoju obľúbenú stránku o móde, ktorú pravidelne sledujem.. Potom ešte pár noviniek, odpísala som asi štyrom, ktorí mi napísali a pokračovala som v prezeraní si noviniek aj na iných stránkach internetu..
Nemala som čo robiť a tak som ešte asi ďalšiu hodinu bola na notebooku a keď sa mi už zatvárali oči od únavy, vypla som ho, narýchlo som sa osprchovala a šla som si ľahnúť so skvelým pocitom pri srdci a úsmevom na tvári..


6 comments:

  1. Krásnee :D úúžasné,dokonaléé! :))

    ReplyDelete
  2. Slečna? :D - nejaká krátka časť :D... ale tak inak ti nemôžem nič vyčítať, perfektná ako vždy :-*.. Ivs

    ReplyDelete
    Replies
    1. ona nie je krátka! :D.. to sa ti len zdá :P.. ďakujem :-*

      Delete
  3. krásne krásne úžasnéé :)-N

    ReplyDelete