01/10/2012

Never say Never28


Ahojte :D! Ja viem, viem.. Už dlho som nič nepridala, ale to len preto, že som veeery busy! Chcem sa vám poďakovať za všetky komentáre k predošlej časti :)! Ste úžasné a prekonali sme rekord v počte komentárov k jednej časti :D.. Len tak ďalej.. A nebojte sa, neprestávam písať(teda zatiaľ).. Neviem ako ste vydedukovali, že by som chcela prestať, lebo ja som len minule napísala, že mám pocit, že to skoro nikto nečíta a nie, že končím s písaním :D.. A ešte vás poprosím zahlasovať mi v ankete.. Ďakujem, ľúbim vás :-**


Niall
Celú noc som sa prehadzoval! Teda nebola to tá nepríjemná nespavosť, len som akosi nemohol prestať myslieť na Jessicu.. Keď som zavrel oči, videl som jej usmiatu tvár a myslel som na víkend, ktorý sme strávili na Slovensku.. Koncert bol skvelý, nečakal som, že príde až toľko ľudí, takže ma slovenské directionerky milo prekvapili. A potom to udobrenie s Jess, v zákulisí.. Bláznili sme sa ako deti.. A ešte nikdy predtým mi neodľahlo tak, ako keď mi odpustila.. A keď sme boli potom u nich doma.. No páni! Majú krásny dom a všetci štyria sú skvelí.. Aj malá Tracy je úžasné dievčatko a tak trochu mi pripomína našu Lux! Myslím, že by si rozumeli.. Keď sme ju boli uložiť do postele, poslušne si ľahla a nevystrájala ako poniektoré deti.. Jess sa ešte naklonila nad jej princezničkovskú posteľ a dala jej pusu na dobrú noc.. V tej chvíli vyzerala ako jej mamička a bola neodolateľná.. Mal som chuť k nej pribehnúť a objať ju.. No a ten moment, keď sme prišli do Jessinej izby a boli sme len pár centimetrov od seba, mal som takú chuť pobozkať ju.. Nemohol som jej odolať a aj keď sme len priatelia, urobil by som to! Najprv som si síce myslel, že sa hneď odtiahne a že to spravím len zo srandy, no ona sa neodtiahla.. No John otvoril dvere v nesprávnej chvíli a tak sa nič neudialo.. Na druhej strane je to aj dobre, lebo zbytočne by sme to komplikovali a asi by sme nevedeli ako sa k sebe správať..

Keď som sa ráno zobudil, prvé na čo, lepšie povedané na koho, som myslel bola ONA! Nemôžem si to vysvetliť, no znamená pre mňa tak veľa! Nedokázal by som už o ňu prísť a myslím, že ani o mňa.. Doslova sme sa našli a po tom, čo sme spolu boli aj osobne, ju mám rád ešte viac ako predtým! Ležal som teda v posteli a premýšľal o nej.. Zrak mi potom padol na môj notebook, ktorý mám na cestách vždy so sebou a tak som jej napísal SMSku, či by sme spolu mohli volať na Skype.. Pokiaľ mi prišla odpoveď stihol som sa umyť, no pri obliekaní mi zapípala správa. Rýchlo som schytil mobil do ruky a otvoril ju. Pri mene príjemcu som sa usmial, no odpoveď ma veľmi nepotešila.. O chvíľu odchádza do školy a tak vraj nestíhame.. Už som aj zabudol, že ešte chodí do školy :D..
Písali sme si cez správy a cítil som sa, akoby som bol pri nej. Presne ma informovala čo robí.. Najprv raňajkovala, potom si šla umyť zuby a napokon odišla z domu na autobusovú zastávku.. Pomedzi to som sa doobliekal a keď mi potom neodpisovala, šiel som na izbu k Harrymu a Louisovi.
„Čaute“ povedal som, keď mi otvoril rozospatý Louis.
„Čau“ pustil ma dnu.
„A čo ty tu tak skoro?“ opýtal sa ma Harry, pretierajúc si oči.
„Akosi som nemohol spať“ priznal som a sadol som si na gauč..
„No jasnéé“ prekrútil očami Louis a Harry sa zasmial.
„Čo je?“ opýtal som sa ich nechápajúc.
„Vieme si domyslieť, kvôli komu si nemohol spať, že Harold?“ obrátil sa na Harryho, ktorý len s úsmevom súhlasne prikývol.
„Dobre, dobre.. A som už aj hladný“ uškrnul som sa v snahe zakecať to aspoň trochu a zapol som telku. Louis sa šiel po chvíli osprchovať do kúpeľne a Harry ďalej buntošil v perinách.
Asi po 10 minútach mi to však nedalo a musel som jej znova napísať! Chcel som vedieť, čo práve robí a kde je..
Odpoveď mi prišla možno minútu na to a ja som si ju hneď prečítal. Sedí v autobuse a pozoruje ľudí! Haha, no jasné.. Presne ako ja!
Napísal som jej, že ja som na izbe s chalanmi a že o chvíľu pôjdeme na raňajky..
„Louis, Harry, pozdravuje vás Jess“ povedal som s úsmevom po prečítaní si jej správy.
„Ale, ale.. Vidíš to Harold? Ešte je len ráno a už si s ňou píše.. Z toho niečo bude“ zasmial sa Louis a hodil do mňa vankúš.
„Sme len priatelia“ hodil som mu vankúš späť a cítil som, že sa tak trošku červenám.
„On sa červená?? Óóóó, náš Nialler to myslí vážne!“ usmieval sa aj Harry.
„Buďte ticho!“ povedal som pobavene, keďže sa mi to nechcelo popierať a tak som si s Jess písal ďalej a tých dvoch som si viac nevšímal.. Šli sme dole na raňajky, kde sme stretli Liama a počas jedenia sme kecali o našom dnešnom koncerte.. Jess mi už neodpisovala, keďže vraj nebude mať kredit (aj keď by som jej ho kúpil :P) a tak som sa snažil sústrediť sa na našu debatu, aj keď nie vždy to bolo veľmi ľahké.. Zaregistroval som však, že okolo 10tej máme generálku, nejaký rozhovor do časopisu a telky, potom chvíľu voľno, obed, prechádzka po meste a večer koncert!
„Počul si aspoň niečo, čo sme tu teraz vraveli?“ prešiel mi rukou pred očami Louis.
„Áno Boo! Všetko“ uškrnul som sa.
„Hmm..“ povedal Liam a tí traja blázni sa na mne začali zabávať a rozoberali Jess a mňa.. Počas toho sa k nám pridal aj náš večne zaspatý Zayn a so svojou typickou frázou: „Vas happenin?“ sa začal zabávať s ostatnými.
Sedel som tam so založenými rukami rozmýšľajúc, čo mám spraviť, aby som im to aspoň trošku vrátil.. Zrazu som zbadal Harryho mobil na stole a nenápadne som  si ho „požičal“! Jessine číslo som si opísal zo svojho mobilu a aj keď som pri vytáčaní zistil, že Harry ju má uloženú, čakal som, či mi zdvihne. Trochu som sa však od chalanov vzdialil a Harry si zatiaľ nič nevšimol, takže to je v pohode..
Dúfajúc, že mi zdvihne som napäto čakal pri okne, pozorujúc výhľad na mesto, keď vtom mi naozaj zdvihla. Povedala asi niečo po slovensky a na sekundu som zaváhal, či to je naozaj ona.. No keď som sa spýtal, či to je ona, povedala: „Niall?“
„Áno je to ona“ pomyslel som si s úsmevom.
A tak sme prekecali asi ďalších 5 minút.. Harry si však po chvíli samozrejme všimol, že mu niečo chýba a tak sa mi ho aj pokúšal zobrať.. No keď zistil, že volám s Jess, pokrčil plecami a vrátil sa k ostatným.. Nakoniec, som to musel aj tak zrušiť, lebo Harry bol nervózny, že mu všetko prevolám a zahraničné hovory sú drahé.. Tak sme sa aspoň dohodli, že dnes o 3tej spolu budeme volať cez Skype.. Teda, ak sa mi podarí tam o takom čase byť! Snáď hej!

Po raňajkách sme teda išli na generálku, kde nás cestou tam zastavilo veľa dievčat s prosbou o fotku či podpis a tak sme sa dosť zdržali.. Generálka však prebehla v pohode a bude to naozaj skvelá šou! Hala je vraj vypredaná, takže som naozaj veľmi zvedavý na večer.

„Chalani, ja s vami do toho mesta nejdem!“ povedal som pri neskorom obede a oni na mňa vrhli prekvapený pohľad.
„Prečo nie?“ opýtal sa zvedavo Zayn.
„Pretože som sa dohodol s Jess, že spolu budeme volať na Skype.“
„Veď ste sa od včera nevideli a už spolu chcete volať??“ pozrel na mňa so zdvihnutím obočím Harry.
„No vidíš?! To asi ty nikdy nepochopíš“ štuchol som do neho a on nahodil urazenú grimasu.
„Okej Niall.. Ale keď prídeme z mesta, budeme sa venovať len a len koncertu, dobre?“ povedal Liam s pochopením.
„Dobre“ pokrčil som ramenami a vybral som sa hore na izbu.
Je pár minút pred treťou a tak som si zapol notebook a prihlásil som sa na Skype. Jess tam ešte nie je a tak som si zapol aj Twiter a Facebook a skontroloval som si pár upozornení.. Odpísal som asi trom fanúšičkám, potvrdil som pár žiadostí o priateľstvo, keď vtom mi kolónka Skype blikla na oranžovo..


16 comments:

  1. Anonymous1/10/12 22:26

    Samá dokonalosť ;)..Ivs:-*

    ReplyDelete
  2. Anonymous2/10/12 07:45

    ach :) krasna časť :) šup sem s dalšou :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous2/10/12 07:52

    Nádhera :)

    ReplyDelete
  4. Jak jiak než dokonalost! Pěkné a rychle další! :)

    ReplyDelete
  5. Anonymous2/10/12 17:13

    krása,len tak ďalej Eri :) ..Alex... :D

    ReplyDelete
  6. Anonymous2/10/12 20:52

    Krasota =) davaj ďalšiu =D

    ReplyDelete
  7. boze je uzasna :D strasn sa tesim na dalsiu :) :D dufam ze bude skoro :D

    ReplyDelete
  8. Anonymous3/10/12 21:31

    Super ;) teším sa na dalšiu

    ReplyDelete